Comojärvellä

Tämän päivän retki suuntautui Milanosta pohjoiseen, kuvankauniin Comojärven rannalle. Ennen lähtöä seurasin hieman huolestuneena säätutkakuvia ja Italiaan pohjoisesta vyöryvää ukkosrintamaa, mutta päätimme kuitenkin lähteä katsomaan, sillä vuokra-auto oli käytössämme enää tämän päivän. Perillä oli aluksi hieman pilvistä ja tuulista, mutta lopulta aurinko tuli esiin ja pääsimme ihailemaan vehreiden vuorien lomassa kimmeltävää vettä turkoosinsinisessä ihanuudessaan.

Tunnelmoimme myös Comon kaupungin kapeita kujia ja katselimme kauniita rakennuksia.

Tänään oli pastapäivä.

Ajoimme Comosta vielä jonkin matkaa kiemurtelevaa, villojen reunustamaa rantatietä kohti Bellagiota. Ajatuksena oli, että olisin kenties voinut lähteä ajamaan vuoristoisempaa reittiä ja pienempiä teitä takaisin Milanoon. Maisemat olivat upeat, mutta kapea ja mutkitteleva tie yhdistettynä paikallisten kaistapäiseen ajotapaan kävi sen verran hermoille, etten lähtenyt ylittämään vuoria, vaan palasimme Comon kautta Milanoon.

Näiden päiväreissujen jälkeen olemme olleet iltaisin ihan puhki, tilanneet ruokaa huonepalvelusta ja katsoneet elokuvia. Aamuisin on nukuttu pitkään, ja pojat ovat kiitettävästi hyödyntäneet hotellin sisäuima-allasta. Ihan vain rentoutumistakin on siis pieneen lomaamme mahtunut.

Kova ikävä kyllä jo kotiin jäänyttä väkeä!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Miten pyrin hallitsemaan stressiä

Tehdään heti alkuun selväksi, etten ole supernainen. Minulla on vielä paljon tekemistä ajankäytön ja stressinhallinnan suhteen. Aiemmin pidin itseäni ihmisenä, joka ei vähästä stressaannu, mutta nyt…

keskustele

4 kommentti(a)

  1. 7.10.24
    Katja said:

    Vau, kauniita kuvia ja upeita maisemia<3 Italia on vaan niin ihana! Como-järvi on myös omalla must see – listalla (monen muun Italian kaupungin lisäksi, heh).

    Mulla on parhaillaan omassa blogissa menossa postaussarja meidän Italian matkasta, jos Italia sisällöt kiinnostaa! 🙂

    • 7.11.24
      lisbet said:

      Kyllä kiinnostaa ja kiva kun vinkkasit kauniista blogistasi, ihanaa saada uusia tuttavuuksia lukulistalle!

  2. 8.2.24

    Ah, Comojärvi todellakin on niin kaunis 💜 Tulin itse juuri takaisin yhdistetyltä Comon ja Milanon matkalta. Jäi tunne, että haluan viettää Comon kaupungissa ja ympäröivissä kylissä vielä enemmän aikaa, joten suunnittelen toista, pidempää reissua sinne marraskuulle…ehkä vähemmän turisteja ja viileämmät säät 😊

    • 8.12.24
      lisbet said:

      No meillähän on ollut hyvinkin sama suunta. Itse olen kyllä ihan noviisi Italian kävijä. Olisi ihanaa viettää Comolla pitempi aika ilman sen suurempaa ohjelmaa… etenkin se kaupungin ympäristö kiinnostaa. Tuona päivänä Comolla ei onneksi ollut mitenkään erityisen ruuhkaista, vaikka sesonki olikin meneillään. Ehkä se johtui päivälle ennustetuista ukkosista, meillä kävi tosiaan lopulta tuuri säiden suhteen.