Vastaus pikaiseen ja hehkuvaan arkilookiin

Kaupallinen yhteistyö Asennemedian ja Nivean kanssa

Työni suurinta luksusta on, että saan istua maskeeraajan tuoliin ennen ihmisten eteen astelemista. Sillä on kuitenkin kääntöpuolensa, tarkemmin sanottuna kolme kääntöpuolta: 1) joudun aina lähtemään töihin ilman meikkiä, 2) meikki on muodostunut mielessäni synonyymiksi paksulle pohjalle, raskaille rajauksille, kunnon varjostuksille poskilla ja luomilla, ja sen poistaminen illalla kestää kymmenen minuuttia. 3) Koska meikkaaminen on näin vaivalloista ja koska en rutiininomaisesti meikkaa edes töihin lähtiessä, en oikeastaan meikkaa tavallisina päivinä koskaan.

Ei minusta ruokakauppaa varten tarvitsekaan ehostaa, saati sitten roskien viemistä. Mutta nyt kun on tullut pyörittyä opiskelujen vuoksi ihmisten ilmoilla, olen yrittänyt tsempata arkimeikin kanssa. Pikameikiltäni haen luonnollista, tervettä hehkua sekä tietysti huoliteltua ulkonäköä, joka tuo itsellekin hyvän olon. Tärkeintä siinä on tasainen ihon väri ja tummien silmänalusten piilottaminen. Yhteistyö Nivean kanssa sattui hyvään ajankohtaan, sillä sain testiin heidän ihonhoitosarjansa sekä uuden Cellular Perfect Skin -sarjan tuotteita, jotka osoittautuivat korvaamattomiksi nopean meikin luomisessa. Minulle on aiemminkin vihjailtu, että vastaus pikaiseen ja hehkuvaan arkilookiin saattaa löytyä sävyttävien päivävoiteiden puolelta, mutta näköjään meille kovapäisimmille tuotteet pitää kantaa kotiovelle asti, jotta sanoma menee perille.

[envira-gallery id=”5132″]

nivea-3

Saanko esitellä: Nivean Cellular Perfect Skin -sarjan Skin Perfecting Fluid, jonka myötä sävyttävät päivävoiteet astuivat pysyvästi elämääni. Kun tätä pursottaa pumppupullosta, tuote on harmahtavaa geeliä, mutta iholle levitettäessä voide sulautuu kauniisti ihon sävyyn. Ainakin minun kalpeille talvikasvoilleni se antoi myös sopivasti lämmintä hohdetta – sellaista meren jäällä vietetystä aurinkoisesta päivästä peräisin olevan näköistä, tiedättehän. Toisaalta tuote sisältää myös merkittävimmän anti-age-hoidon, jonka kosmetiikka voi tarjota, eli kunnon UV-suojakertoimen päivittäiseen käyttöön. Aurinko nousee nyt päivä päivältä korkeammalle ja UV-säteilyn voimistuessa mm. maksaläiskät eli melasmat pyrkivät tummumaan. Maksaläiskiä vastaan taistelee myös Cellular Perfect Skin -tuotteiden sisältämä lumicinol-ainesosa (b-resorsinoli), joka pyrkii hillitsemään ihon melaniinia tuottavan tyrosinaasientsyymin toimintaa, jos se on liiaksi aktivoitunut. (Meren jäällä vietettyjä sunnuntaipäiviä varten kannattaa puolestaan suojautua Nivean Anti-Ageing Face Sun Creamilla, jossa on suojakerroin 30.)

[envira-gallery id=”5134″]

Cellular Perfect Skin -sarjan Eye Illuminator on puolestaan silmänympärysiholle tarkoitettu kevyt voide, jonka joukossa on valoa heijastavaa pigmenttiä. Pelkkä valokynä ilman muuta meikkiä tai meikkipohjaa saattaa luoda pöllömäisen vaikutelman, mutta tämä tuote sopii hyvin käytettäväksi niinäkin päivinä, jolloin meikki on kevyt.

Molemmat tuotteet on helppo levittää kasvoille sormin, mikä osaltaan nopeuttaa meikin tekoa. Jos haluaa peittävämmän pinnan, joukkoon voi sekoittaa vaikka pisaran meikkivoidetta, ja lopputulos on edelleen kuulas ja luonnollinen. Viime viikkojen arkimeikkirutiinissani olen esimerkiksi pyöräyttänyt Nivean Eye Illuminatoriin tilkan peitevoidetta, jotta saan ohuen silmänympärysihon alta kuultavat verisuonet peittoon – muutoin tuotteiden ihon väriä tasoittava vaikutus on täysin riittävä arkikäyttöön.

nivea-2

Oikeastaan aamun pikameikin teko alkaa jo edellisenä iltana, sillä se kaipaa alleen hoidettua ja kosteutettua ihoa. Poistan meikin ja käytän kasvovettä joka ilta, lisäksi kuorin kasvojen ihon muutaman kerran kuussa. Yöksi olen viime viikkoina levittänyt Cellular Perfect Skin -yöseerumia. Huomasin, että kun noin kuukausi sitten aloitin tämän kokeilujakson, ihollani oli pintakuivia kohtia, joihin päivävoiteen pigmentti pyrki tarttumaan. Nyt voide kuitenkin levittyy jo tasaisesti ja laitan sen pitkälti tehokkaan yöseerumin piikkiin. Myös yöseerumi on tehty ihon värisävyä tasoittavaksi.

nivea-11

Mitä muuta arkimeikkini sitten sisältää päivävoiteen ja silmänympärystuotteen lisäksi? Vain kulmat, ripset ja posket. Kulmat pyrin pitämään aina siisteinä ja muotoon nypittyinä ja pikameikissäni levitän niihin  pikkuisen väriä siveltimellä ja puuterimaisella kulmavärillä. Taivutan ripset ja sivelen vedenkestävää maskaraa. Lopuksi laitan aivan pikkuisen punaa poskipäille. Meikin teko kestää kokonaisuudessaan 5-10 minuuttia. Myönnetään, että joinain aamuina sekin on liikaa mutta useimmiten sopiva rako kyllä löytyy! Nivean tuotteet jäivät mieleen hinta-laatusuhteeltaan erinomaisina ja helposti arkikäyttöön sujahtavina, joten joskus siis pieni päivitys meikkipussiin voi ratkaista ongelman.

Käytättekö te aikaa meikkaamiseen aamuisin? Onko siellä muita ”kaikki tai ei mitään” -meikkaussyndroomasta kärsiviä?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Miten pyrin hallitsemaan stressiä

Tehdään heti alkuun selväksi, etten ole supernainen. Minulla on vielä paljon tekemistä ajankäytön ja stressinhallinnan suhteen. Aiemmin pidin itseäni ihmisenä, joka ei vähästä stressaannu, mutta nyt…

keskustele

24 kommentti(a)

  1. 3.15.17
    Kerttu said:

    Nyt menee testiin, kiitos tästä postauksesta!

  2. 3.15.17
    Sari said:

    Tuo silmänympärysvoide on kerrassaan loistava! En olisi sitä muuten ostanut, mutta bette boxissa sen sain ja hämmästyin, mite hyvin se silotti ja heleytti tummia silmänalusia. Itsekin laitan vielä peitevoidetta päälle, mutta tämä kuuluu myös aamurutiineihini.

    • 4.2.17
      lisbet said:

      Vau, mahtava kuulla että sielläkin on positiivisia kokemuksia tuotteesta!

  3. 3.15.17

    Mä oon niiin huono meikkaamaan ja en meikkais varmaa koskaan, jos ei ois pakko. Siis toki tykkään meikatusta lookista, mutta oon vaan liian laiska! Mäkin meen yleensä suhteellisen naturaalilla lookilla, meikkivoide, kulmat ja jos en laita ripsaria niin ainakin käännän ripset.

    • 4.2.17
      lisbet said:

      Olen ihan samanlainen, mutta nyt kun olen viime aikoina tsempannut ja tehnyt tuon pikameihin, fiilis (ja toivottavasti ulkonäkökin) on ollut paljon parempi! Ja yllättävän vähän aikaa se vie.

  4. 3.15.17
    Susanna said:

    Kuulostaapa hyviltä tuotteilta, ehkä ostan testiin. Ripsientaivutin näyttää jämäkältä, mistä/minkä merkkinen se on jos saa kysyä 🙂 oma on ihan rimpula ja pitäisi päivittää..

    • 4.2.17
      lisbet said:

      Taivutin on H&M:stä ostettu vuosia sitten, mutta se on kieltämättä ollut ihan ok. Kaipaisi kyllä ehkä jo pikkuhiljaa päivitystä… Shu Uemuran taivuttimet hankin varmaan seuraavaksi, olen niitä joskus testaillut ja ne on ihan loistavat!

  5. 3.15.17

    Nivea on kyllä tuttu monen tuotteen osalta, mutta tuo Fluid on kokeilematta. Kiitos vinkistä!

    Melko nopea on arkimeikki täälläkin…joskus ripset värjätään vasta työpaikan pihassa 😀

  6. 3.16.17

    Tuo silmänympärysvoide oli hyvä vinkki! Täytyy pistää se korvantaakse, sillä kärsin tummista silmänalusista. Minulla on sen verran epätasaisen värinen iho, että tarvitsen CC-voidetta tai ihan meikkivoidetta – kaikki sävyttävät päivävoiteet, joita olen kokeillut ovat tuntuneet liian ohuilta.

    • 4.2.17
      lisbet said:

      Munkin silmänaluset on kroonisesti tummat vaikka takana olisi kuinka hyvin nukuttu yö. Pakko siis lisätä tuo tilkka peitevoidetta mukaan!

  7. 3.16.17
    Piia said:

    Nyt vauvan kanssa kotona ollessa olen laiskistunut niin meikkaamisen kun muutenkin ihon hoidon suhteen ja olisi tehtävä varsinkin tuon viimeisen kanssa pian joku ryhtiliike, sillä ikä ja kolme lasta alkavat pikkuhiljaa näkyä kasvoilta vaikka kuinka sen yrittäisin kieltää… ;D
    Täytyy ainakin tuo yöseerumi ensi kerralla kaupassa käydessä matkaan napata ja aloittaa vaikka sillä!

    • 4.2.17
      lisbet said:

      Suosittelen kyllä testaamaan, se oli ihanan pehmeästi levittyvää sorttia. Jep, täällä tehty sama havainto, että luontoäiti saattaa kaivat pikkuisen jeesiä meikkipussilta 😀

  8. 3.16.17
    Riikka said:

    Minulla nopea arkimeikki koostuu värillisestä päivävoiteesta, valokynästä, ripsiväristä, huultenrajauskynästä ja huulipunasta. Kulmat harjaan myös ojennukseen ja ne yritän pitää siistiksi nypittyinä. Ripsiväriä käytän usein ihan kotonakin, näyttää oma peilikuva paljon pirteämmältä 🙂

    • 4.2.17
      lisbet said:

      Kuulostaa tosi hyvältä pikameikiltä! Huulimeikki vielä omastani puuttuu, ehkä lisään sen rutiiniini jossain vaiheessa 🙂

  9. 3.17.17

    Hui, vaikuttaa aika tymäkältä tuo studiomeikki! Varsinkin näin kun on tottunut aika kevyeen mineraalimeikkipohjaan.. Mitä muuten opiskelet? Minusta on ihanaa, kun voi keksiä kaikkea uutta opiskeltavaa ja on mahdollisuuksia kehittyä mihin vaan!

    • 4.2.17
      lisbet said:

      No sitä se tosiaan on… Opiskelen tätä nykyä lääketiedettä, siitä löytyy lisää juttua pari postausta taaksepäin. Uuden opiskelu on ollut huikea kokemus!

  10. 3.18.17
    Pia said:

    Kiitos vinkistä! Sinulla on tosi kauniita kukkakuvioisia vaatteita. Saako kysyä mistä tuo ihana aamutakki on?

    • 4.2.17
      lisbet said:

      Pahoittelut että vastaus viipyi, ostin sen hiljattain Lindexistä ja sitä on varmaan vielä myynnissä! Löytyy päivävaatteiden puolelta muuten, ei alusvaateosastolta.

  11. 3.23.17

    Olen ohittanut sävyttävät päivävoiteet vähän ”höpöhöpönä”. Täytyykin kokeilla, jos ne ovatkin maineensa arvoisia 🙂
    http://westendmum.fi

    • 4.2.17
      lisbet said:

      Tietysti riippuu ihotyypistä ja siitä kuinka paljon peittoa kaipaa, mutta kannattaa testata 🙂

  12. 3.28.17
    Maiju said:

    Ostopalveluista koko setin Niveaa tämän postauksen perusteella kun uusia hankintoja piti tehdä joka tapauksessa. Vasta yhden käyttökerran jälkeen täytyy sanoa, että seerumi yötä varten tuntuu silkkisen pehmeältä ja todella miellyttävältä levittää. Päivävoide todellakin tekee muutakin kuin vain kosteuttaa, liekö sitten lumevaikutusta mutta iho todellakin hehkuu. Päivävoiteen SPF15 on myös todella plussaa! Silmänympärysvoide on kuitenkin tällä erää maailman paras löytö, jota ilman en usko enää pärjääväni. Siitä tulkoon uusi suosikkini aamurutiineihin!!! Suosittelen muitakin kokeilemaan, hinta ja laatu todellakin täsmää!!!

    • 4.2.17
      lisbet said:

      Onpa mukava kuulla kokemuksistasi, kiitos kun jaoit tänne! Näistä on tullut minunkin jokapäiväisiä suosikkejani. Tuo päivävoide on kyllä todella onnistunut.