Otetaan purkki Danerolles-nimistä tuotetta. Tätä myydään ainakin Prismassa ja se löytyy viileähyllystä kakkujen ja muiden konditoriatuotteiden joukosta. Yhdestä purkista tulee kuusi pientä croissantia. Arvata saattaa, että mitään terveysruokaa tämä ei ole ja E-koodejakin löytyy tuoteselosteesta muutama. Mutta ehkä sen kestää, jos voisarvilla ei herkuttele ihan joka päivä.
Avaa taikinarulla varovasti ja irroita kolmiot toisistaan. Rullaa kolmiot löysästi voisarviksi. Halutessasi voit täyttää ne esimerkiksi juustoraasteella. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa 12-15 minuuttia.
Voilà! Easy like Sunday morning!
9 v. poikani teki näitä juuri aamiaiseksi koko perheelle 🙂
Ja luulen, että hän on parempi leipuri kuin minä:)
Mulla on mutakakku uunissa, ihan siis rasvaa,suklaata ja hippuene jauhoa-eka kerta kun sitä kokeilen , jos onnistuu niin mutakakku & kesän vadelmia ipkahvilla…
Om nom, kuulostaapa herkulliselta – täydellinen eväs sunnuntain iltapäiväkahveille!
Croisantteja en ole syönyt aikoihin. Muistan nuo Danerolles-croisantit kyllä takavuosilta, kun croisantteja ei kaupoista pahemmin muuten löytynyt. Hyviähän ne olivat.
Mulle tämä on aika tuore löytö!
Helppoa ja nopeaa, lopputulos ei voi olla kuin taivaallista! 🙂
Kannatan erityisesti helppoa ja nopeaa:)
Voi, sunnuntai aamiaisten herkkupaloja 🙂 tuo viimeinen kuva on niin onnistunut – haaveilen tuollaisesta valonmäärästä. Muutenkin niin raikkaita kuvia jälleen kerran!
Eiks se ole niin, että aamiainen on päivän paras ateria ja sunnuntaiaamiainen on viikon paras aamiainen?
Juuri näin – ilman aamiasta päivä on ihan susi ja kunnon sunnuntaiaamiainen tosiaan kruunaa koko viikon 🙂 Mukavaa viikon jatkoa, kankeasta maanantaista huolimatta, se tämäkin viikko lähti liikkeelle!
Tänä aamuna meidänkin pöydässä, vadelmahillon kera tosin 😉
Pistelin täällä myös briejuuston kanssa:)
Nuo on tosi hyviä ja helppoja ja nopeita valmistaa, nam!
Pisteet tuotteelle siitä, että jopa minä saan tällä croissantit aikaiseksi!
Ah, kiitos muistutuksesta :)! Minun versiossani sisälle kääräistynä nakki+juustoraaste (näkkikätkö), myös suklaa sisällä taivaallinen.
Suussasulavat kuvat ja tuo valoisuus :)!
Hyvää sunnuntain jatkoa!
Oo, pitäpää kokeilla tuota suklaatäytettä ja yllättää kotiväki sillä!
Ai, kiitos muistutuksesta! Ensi viikonloppuna näitä, tykkään.
Tuossa yllä tulikin herkullisia täyte-ehdotuksia!
Juu, näitä on ollut marknoilla noin 10 vuotta. ;))) Ko oikein muistan, ne voidellaan/kostutetaan maidolla, ei kananmunalla.
Ja sisäll voi laittaa vaikkapa Fazerin siniiä paloj tai nakin (muita pistellä se, ettei räjähdä).
Mulle tämä on melko tuore tuttavuus:) Mutta kananmunalla kehotettiin ainakin tämän purkin ohjeessa voitelemaan, ei tarvitse kostuttaa. Tuo suklaatäyteidea on hyvä!
Nuo croissantit ovat hyviä ja lisäksi maidottomia, joten meidän nuorinkin voi niitä syödä. En ole ikinä mistään hotelliaamiaselta/kahvilasta löytänyt maidottomia croissantteja, ilmeisesti ne tehdään yleensä voihin, joten nuorimmainen saa sitten lohdutuscroissantit kotona 🙂
Hyvä pointti!
Siis minä olen kaupassa joskus ihmetellyt että mitä nämä purkit ovat 😀 siis ihanko sieltä valmis taikina tulee?! apua, ompas näppärää, pakko varmaan kokeilla 🙂
-Tanza-
Arvaa, olinko minäkin vähän skeptinen ”croissanteja purkista” -ajatukselle? Mutta juu!